Zorg - aandacht:

 

Het pension staat onder veterinair toezicht. Daarbij heeft Maud jarenlang ervaring als dierenarts-assistente, Frank heeft het diploma Honden en Kattenbesluit, waarbij ziekteleer, EHBO en stage bij een dierenarts ook een vereiste zijn. Bij twijfel over de gezondheid van uw hond nemen we direct maatregelen en schakelen onze dierenarts in. Ook zal hij, indien nodig, contact opnemen met uw eigen dierenarts. Dit is een geruststellende gedachte, zowel voor u als voor ons.

Indien uw hond medicijnen nodig heeft, is het toedienen daarvan bij ons in vertrouwde handen.

Wat bij ons ook centraal staat is inzicht in het gedrag van uw hond. Zowel Maud als Frank hebben hun opleidingen gedaan in Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld:

Ethologie (=gedrag) hond, Kynologisch Instructeur, oplossen probleemgedrag en Kynologisch Gedragstherapeut. We zijn dus in staat mensen en honden op professionele wijze van dienst te zijn.

Wij zijn zeer diervriendelijk en daarom accepteren we in ons pension geen slipkettingen, halti's, gentle leaders, prikbanden en andere martelwerktuigen. Voor meer informatie, klik hier.